Sinfoniakonsertti P-Hämpissä

Sinfoniakonsertti P-Hämpissä

Orkesterimusiikin rakastetuimmat klassikot Jämsässä sekä P-Hämpin maanalaisessa konserttisalissa!

Ravel: Bolero
Grieg: Musiikkia näytelmästä Peer Gynt
Dukas: Noidan oppipoika
Italialaisen oopperan parhaat palat

johtaa Kimmo Tullila
solistina tenori Mika Nisula

keskiviikkona 14.5.2014 klo 19 Paunulan koulun juhlasali, Jämsä (yhteistyössä Jämsänkulttuuripalvelujen ja Jämsänjokilaakson Musiikkiopiston kanssa) sekä
perjantaina 16.5.2014 klo 19 Tampereen P-Hämpissä (yhteistyössä Finnparkin, Aamulehti/Moron sekä Mylab Oy:n kanssa).

Käytännön asioita konserttiin saapuville

Jalankulkijoiden sisäänkäynti konserttipaikalle tapahtuu P-Hämpin hissikuiluista, ja autolla saapuville on käytössä Ronganrampin ajoluiska (ks. kartta). Sisäänkäyntien ruuhkautumisen välttämiseksi yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin (n. 30 minuuttia) ennen konsertin alkua. Konserttialueella on runsaasti istumapaikkoja, mutta yleisö saa myös vapaasti liikkua tilassa konsertin aikana. Konserttipaikalla on kahvio, josta on mahdollisuus ostaa virvokkeita. P-Hämpin sisäilman lämpötila on 13–15 °C, joten lämmin pukeutuminen on suositeltavaa. Konsertti päättyy n. klo 20.30.

Lippujen (15/10 €) myynti alkaa 1.5.2014. Lippuja myyvät kahvila Sweet Bakery Matkakeskustunnelin päässä olevassa Food Station -ravintolamaailmassa (Ratapihankatu 39 C 38), Aamulehden asiakaspalvelupiste Siperia-liikekeskuksessa (Itäinenkatu 11) ja FinnPark Oy:n asiakaspalvelupiste Tullintori-kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa. Jotta sisäänkäynnit eivät ruuhkautuisi, yleisöä pyydetään ostamaan lippunsa ensisijaisesti ennakkoon, mutta lippuja voi ostaa myös jalankulkijoiden sisäänkäyntien luota ennen konsertin alkua. Liput myydään käteisellä sekä ennakkoon että ovilta ostettaessa (poikkeuksena Sweet Bakery, jossa käy myös kortti).

Kartta: sisäänkäynnit P-Hämppiin (Huom! Sisäänkäynti nro 5 eli Osuuspankin kiinteistössä oleva Pankinporras ei ole käytössä.)

P-Hämpin konsertin julisteen teki mainostoimisto Mainio ja Jämsän konsertin julisteen Annika Granlund.

FaLang translation system by Faboba